Pentupäiväkirja

Täällä alamme seuraamaan Ruun matkaa äitikoiraksi.
Lisätietoja Ruun suunnitteilla olevasta pentueesta voit lukea kennel Gretelsin sivuilta.

---------------------------------------------------------------

2.7.2012 Pennut lensi pesästään


Pentupäiväkirja on jäänyt viimeisiltä osiltaan päivittämättä. Pennut on jo aikoja sitten lentäneet pesästään omiin koteihinsa ja yksi surullinen tapahtumakin on jo jouduttu kokemaan, kun Vili-poika lensi taivaaseen sydänvian uuvuttamana. Muilla menee hyvin perheidensä kanssa, pojat ovat valloittaneet sydämet ja kasvaneet hienosti jo lähelle miehen mittoja :) Heinäkuussa on pentutapaaminen, jossa pennut kerääntyvät Riikan luokse koolle. Meidän ei alunperin pitänyt päästä paikalle, muta nyt näyttäisi siltä, että myös Ruu-mamma olisi sukukokouksessa paikalla!4.4.2012 Pentulassa kaikki hyvin <3

Ruun pennut kasvaa kovasti ja painoa alkaa olla jo reilu kilo!  Pojat ovat reippaita ja ne yrittävät kovasti jo kävellä ja painia sekä ovat kiinnostuneita maailman tapahtumista :) Ruu hoitaa pentuja edelleen esimerkillisesti, mutta on nyt kahden viimeisen vierailukertamme päätteeksi ollut jo halukas lähtemään meidän matkaan ;-) Kaikille pennuille on nyt löytynyt alustavasti koti, jee! 
16.3.2012 Terkkuja pentulasta!

Käytiin tänään katsomassa Ruuta ja sen pentuja. Ruu oli tohkeissaan, kun sen oma perhe tuli käymään ja antoi meidän tutkia sen aikaansaannoksia kaikessa rauhassa <3 Pennut oli i-ha-ni-a <3 kaikki oli ihan täydellisiä ja niiiin suloisia. Ruu näytti nauttivan pennuistaan ja se hoiti niitä niin kauniisti ja oli oikein huolehtivainen äitikoira <3 En malta odottaa seuraavaa kertaa ja sitä että pennut avaavat silmät.


13.3.2012 Pentukuvia :)

Tuoreita pentukuvia päivittyy kasvattaja-Riikan facebook-kansioon! Pentueen kuulumisia voi seurata myös kennel Gretelsin sivuilta. Kaksi pojista etsii vielä itselleen rakastavaa kotia <3


8.3.2012 Neloset maailmassa <3

Ruu synnytty torstaina 8.3 iltapäivän aikana neljä punaista urospentua. Illalla myöhään syntyi vielä viides pentu, joka ei valitettavasti ollut kelvollinen elämään ja oli jo syntyessään kuollut :/ Ruu ja poikanelikko voivat hyvin.


13.2.2012 Masuasukit bongattu <3

Ruulle ilmestyi menneen viikonlopun aikana jotakin ihottumaa mahaan, jonka vuoksi se kiikutettiin tänään lääkäriin näytille. Joonas oli samalla pyytänyt, että Ruu ultrattaisiin pentujen varalta. Mahassa näkyi arviolta 3-4 pentua, joiden arvioitu laskeutumisaika maailmaan on 9.3.

Ruu 13.2.2012, reilu 5 viikkoa astutuksista

4.2.2012 Vauvoja mahassa?

Nyt on kulunut 4 viikkoa ensimmäisestä astutuksesta. Mun mielestä Ruu on pullistunut tuosta "lanteilta", on jotenkin pötäkämpi :-) Ja ruokahalu on ollut vähän heikko noin viikon ajan. Toivottavasti vauvat on kasvamassa sen massussa!

4.2.2012, 4 viikkoa ensimmäisestä astutuksesta

9.1.2012 Pentuja odotellessa, jännitystä ilmassa!

Ruu vietti viime viikon Riikan luona hoidossa ja tapasi poikaystävänsä Rigon myös kahdesti. Kaikki sujui hyvin, Ruu kotiutui hienosti Riikan perheen elämään ja astutuksetkin sujuivat onnistuneesti. Nyt jännitetään alkaako Ruu kasvattamaan vauvavatsaa :-)


29.12.2011 Se on menoa nyt!

Ruu aloitti juoksun 28.12. Ensi viikolla astutellaan ja toivottavasti tämän seurauksena saadaan maailmaan pieniä ruskeita pentusia maaliskuussa.


16.12.2011 Juoksuja odotellessa!

Vaan ei näy, ei kuulu. Vähän on jo merkkejä ilmassa, mutta ei vielä mitään kovin merkittävää. Joulun ja uuden vuoden yli voisi pantata, jotta kaikki asianosaiset saavat viettää pyhät rauhassa, mutta sitten saisi jo alkaa tapahtua :-)