tiistai 14. syyskuuta 2010

Syyskuulumisia...

Syksy on lähtenyt vilkkaasti käyntiin - tosin ei tällä koiraharrastusosastolla ;-) Ei ole edes tänne ehtynyt päivittää kuulumisia. Yoda on ollut kisatauolla elokuun rotumestaruuskisojen jälkeen "pakon edessä", eli mun työt ovat haitanneet harrastamista. Ensi viikonloppuna on Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruuskisat, johon ollaan menossa kääpiöjoukkueella. Kääpiöpinsereistä saatiin kasaan tänä vuonna kolme joukkuetta! Syyskuun viimeisenä viikonloppuna suunnataan Turkuun ja startataan siellä Anne Saviojan radoilla ;-)

Toko on myös ollut tauolla, ollaan vain tehty vähän "ruokakuppiharjoituksia" eli kuppi kainalossa perusasentoja, 2-3 askeleen seuraamista jne. Vaikuttaisi auttaneen katsekontaktiin ja paikkaan, mutta nähtäväksi jää. Varsinaiset tokotreenit jatkuvat vasta marraskuun alussa.

Kääpiöagility on syyskuun meidän osalta tauolla ja lokakuussa sitten jatketaan. Ruu on ilmoitettu tähän ryhmään, Yoda osallistuu vain vähän, koska meillä on torstaisin KAT:n treenit ja lokakuussa tulee alkamaan seuran vapaavuorot. En haluaisi nyt tehdä liikaa Yodan kanssa, jottei vaan vahingossa mene yli ja tule takapakkia tämän tällä hetkellä niin innokkaan ja motivoituneen koiran kanssa <3 Täällä myös jännityksellä odotellaan milloin mahtaakaan alkaa seuraavat juoksut koirilla. Toivottavasti menisi mahdollisimman pitkälle - marraskuun loppupuolelle kiitos!

Blogi on myös saanut uuden syksyisen ulkoasun :) Vähän vaihtelua ja piristystä tähän blogielämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti