lauantai 23. huhtikuuta 2011

Back in business :-)

Aika on kulunut, kiirettä pitää! Näin pääsiäisen keskellä on hetki aikaa pysähtyä ja kerrata lyhyesti lähiaikojen kuulumisia ja tapahtumia. Mitään ihmeellistä ei tosin taida olla tapahtunut?!

Yodan kontaktitreeni on siis edennyt siihen pisteeseen, että muutama startti on jo takana. Yhdeltäkään radalta ei olla toistaiseksi poistuttu sen takia, että kontaktin läpi olisi juostu. Hyllyjä on kyllä otettu ohjaajan osaamattomuuden ja/tai hölmöjen ohjauskuvioiden vuoksi, mutta kyllä joukkoon mahtuu sitten ihan tuloksiakin ja eiliseltä jopa ihka ensimmäinen nolla :-)

Yodalla on nyt puomin kanssa ollut vaihtelevuutta siinä, miten lujaa se tulee alastulokontaktille. Viimeaikoina se on usein tullut alastulolle, muttei 2on-2offiin, jonka vuoksi sitä on joutunut erikseen käskyttämään ottamaan alastulon. Ongelma on useimmiten myös poistunut seuraavalle radalle, eli mikäli se on ensimmäisellä radalla himmaillut ja siitä käskyllä ohjattu oikeaan paikkaan, on se seuraavalla radalla tullut alastulolle jo paremmin tai jopa hyvin. Näin kävi myös eilisissä kisoissa, joissa ekalla radalla puomin alastulolla paloi aikaa paaaljon, juurikin sen takia, että Y seisoskeli siinä alastulolla... Seuraavat kaksi rataa tulikin sitten oikein hyvin alas asti ja siltä vikalta radalta napattiin se nolla. Kyllä tuntui hyvältä! Päästiin sillä suorituksella palkinnoille asti, sijoitus 5 / 40. Hyvä Pöntti! Lisää treeniä vaan, niin eiköhän se siitä.

Muutoin elämä on entisellään. Pääsiäisenä kisataan vielä Turussa, ATT:n kisoissa. Sitten seuraakin taas hiukan kisataukoa - olosuhteiden pakosta, valitettavasti. Harmillisesti nämä työt häiritsevät tätä harrastamista :-) Noh, kyllä tässä myös odotellaan juoksun alkamista, joten ehkä se tauko olisi tulollaan ihan muutenkin... Saisi nyt sitten vaan alkaa nopsaan, jotta päästään sitten kisoihin taas toukokuun loppupuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti