perjantai 27. huhtikuuta 2012

Treeniä, kisoja ja leppoisaa oloa!

Kevät ollaan painettu aikamoisella kiireellä näiden töiden ja harrastusten kanssa. On vähän tämä blogin päivittäminenkin siinä sivussa jäänyt. Yoda on treenannut säännöllisesti ja kisannutkin ihan hyvällä menestyksellä. Toisaalta on sitten mahtunut mukaan ihan sellaisia pelleratojakin jokunen... Päänvaivaa on aiheuttaneet mm. keinu, rengas ja yleisesti vaan kontaktien hitaus. Nyt luulen (ainakin välillisesti) löytäneeni ensimmäisen edes vähän toimivan keinon kontaktien harjoitteluun, katsotaan mihin se johtaa.

Ruu palasi mammalomalta pari viikkoa sitten ja on nyt hiljalleen lenkkeillyt itseään kesäkuntoon. Ollaan pari kertaa hallillakin otettu jotain pientä sen kanssa. Ilman rimoja ja vain vähän toistoja, eiköhän tästä hiljalleen päästä senkin kanssa vauhtiin, kunhan voimat alkaa palautumaan :) Mut mikä parasta, se ei ole unohtanut keppejä! Ne mä testasin eilen kahdesti ja tänään myös kahdesti. Jes! Ruun kanssa olen asettanut tavoitteeksi startata juhannuskisoissa Tuorlassa. Ruun touhuja on ollut hauska seurata. Ekan päivän se vain nukkui ja lenkillä se puski hilsettä ja katseli kaikkea ihan kuin pikkupentuna; kiinnostuneena ja kummissaan :) Noin viikon kuluttua se pyysi Yodaa leikkimään ja jaksoi jo innostua juoksemisestakin ja tällä viikolla se veti ekat hepulit lenkillä :) Hassu koira!

Jotakin radikaalia on myös muuttunut Yodan ja Ruun keskinäisessä suhteessa, sillä ne tulevat paremmin juttuun kuin aiemmin. Turhat rähinät on jäänyt ja kotona meillä on varsin leppoisaa kaiken aikaa, ihanaa! Turha kai edes mainita että kaiken kaikkiaan Ruun pennutus oli kiva kokemus ja ollaan tosi tyytyväisiä, että otettiin alunperin sijoituskoira. Kaikki on mennyt koko projektin aikana niin hyvin ja mutkitta että ei voi kun olla tyytyväinen. Kiitos Riikka! :)

1 kommentti:

  1. Niin se äitiys kasvattaa koiraakin....
    Kivoja koiria ovat molemmat!

    Lämpimin terveisin MaMa

    VastaaPoista