sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kuka riemun löytää, sen pitäköön

...kumpi voittaa; historia vai tulevaisuus...


Yodan ensimmäiset agility MM-karsinnat on käyty. Viime viikonlopun vietimme Seinäjoella kyseisten kisojen merkeissä. Reissuun lähdettiin kahdestaan Y:n kanssa perjantaina hyvissä ajoin. Käytiin perille päästyä lenkillä ja katsastamassa kisapaikka, sekä samalla ilmoittautumassa itse kisaan. Lauantaina aamulla minit aloitti klo 8:30, joten ruokailun kautta ajoissa nukkumaan ja valmistautumaan tulevaan kisapäivään.

Lauantain eka rata oli hyppäri. Yoda teki siitä ihan kivan ja melko sujuvan nollan, jolla takasi paikan sunnuntaipäivälle :-) Seuraava rata oli agilityrata, jolta myös teimme nollan. Kärkikoira oli kuitenkin tehnyt todella kovan ajan, jonka seurauksena meidän suoritus meni yliaikaiseksi. Sunnuntaihin suunnattiin hyvillä mielin jatkoon päässeiden 44 koirakon joukossa. Syömään ja nukkumaan taas ajoissa.

Sunnuntaille oli luvassa kolme rataa, agility - hyppy - agility. Yoda oli kiltti koira ja suoriutui kaikilta radoilta nollalla, vaikka itse en ehkä niin hyvin joka radalla selvinnyt ;-) Kaiken kaikkiaan koko viikonlopun radat olivat profiileiltaan tosi kivoja ja niitä oli kiva mennä. Fiilis oli hyvä ja meno rennohkoa, joskin videolta voi nähdä kehityskohteet... Siispä vähän lepoa ja huoltoa, jonka jälkeen treenejä ja seuraavia haasteita kohti :-)

Onnea kaikille maajoukkueeseen valituille!!! Kiitos Anskulle ja Tarulle viikonlopusta! :)

Yodan ratavideot näkyy alla. Sunnuntain aamurata jäi kuvaamatta, kameran ollessa hukassa :-)
Kiitos kuvaajille!!!

Rata 1
Rata 2
Rata 4
Finaalirata 5


1 kommentti:

  1. Onnea teille molemmille hienoista suorituksista!


    Lämpimin ajatuksin,

    MaMa

    VastaaPoista