keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Projekti lihaksikas peppu

Ruu on saanut komennon kasvattaa isommat muskelit, jotta hyppääminen agilityssa sujuisi vaivattomammin. Sillä on siis erityisesti takaosan kanssa haasteita. Muun muassa näillä kuntoutusmuodoilla mennään :
Kokeillaan nyt myös vesijuoksua Ruulle. Ihanan kallista, mutta minkäs teet. aloitetaan nyt alkuun kymmenen kerran kuntoutusjaksolla ja ihmetellään sitten mitä tehdään. Eka kerta olikin juuri tänään. Ruu ei olisi aluksimennyt altaaseen, mutta kun se sinne saatiin niin ihan iisisti se sen otti. Tän ekan kerran tavoite oli opetella vaan kulkemaan vesessä. Tehtiin kolme lyhyehköä settiä rauhallisella vauhdilla. Välissä pidettiin vähän huilia. Yhteensä taidettiin kävellä siinä vedessä 7 minuuttia.


Lisäksi sitä hidasta kävelyä pitäisi saada tehtyä viikoittain vaihtelevassa maastossa ja hyppytekniikan perusharjoitteita myös. Nyt kun pakkaset lauhtui, on tullut rämmittyä myös lumessa.

(okei, muutama munkki saattaa urheilun lomassa maistua...)

Mielenkiintoista nähdä tapahtuuko Ruussa jotakin muutosta :)


1 kommentti:

  1. No niin Ruu ollaan samassa veneessä; kumpikin kohottaa kuntoaan kumpi on parempi.

    Hyvin se menee ja kunto varmasti kohoaa ja lihakset kasvaa ja voimaa tulee, että sillain. maMa on hengessä mukana tuossa urakassa

    Iloterveisin,
    MaMa

    VastaaPoista