sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Uutta tulokasta odotellessa...

Syksy on alkanut vauhdikkaasti, eikä tahti ainakaan hidastu joulua kohti mentäessä. Yodalla on tänä vuonna edessä vielä neljä näyttelyä, joista seuraava on parin viikon päästä. Malttamattomana jo odottelen, minkälaisen arvostelun neiti erkkarista kotiin tuo. Sen jälkeen, lokakuun loppupuolella, suuntaamme Seinäjoelle. Päätimme tehdä tänä vuonna tällaisen yhteisen retken, viime vuonna kävimme telttailemassa :-) Joulukuulle ilmoitimme Yodan vielä molempiin Voittaja-näyttelyihin. Se on kova kisa, mutta pitäähän sinne osallistua, kävi miten kävi!

Viime viikot Yodan kanssa ovat sujuneet hyvin. Lenkeillä kuljetaan vapaana niin paljon kuin mahdollista, välillä varmaan jopa enemmän irti kuin hihnassa. Tämä pätee siis kaikkiin lenkkeihin, niin metsässä kuin kodin lähiympäristössäkin. Aina kun vaan kehtaa (eikä ole autovaaraa), päästetään tyttö irti. Luoksetulo toimii hienosti, eikä ongelmia ole muutoinkaan ollut. Ihanaa!

Syksyn jännittävin asia lienee uuden perheenjäsenen odottelu. Tämä toisen koiran ottaminen tuli vähän yllättäin, kun meille tarjoutui mahdollisuus ottaa sijoituspentu. Olemme toki suunnitelleet toisen koiran ottamista jo pidemmän aikaa, mutta tämän oli tarkoitus toteutua vasta ensi vuoden puolella :-) Yoda ottaa toivottavasti pikkusiskon ystävällisesti vastaan ja on toivon mukaan myös iloinen, kun saa leikkikaverin pysyvästi kotiin. Meillä alkaa täällä olla kaikki lähes valmista uutta tulokasta varten. Vielä kuukauden verran, niin saamme hakea pikkuisen kotiin <3

Yoda kesätunnelmissa pihallamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti