tiistai 10. elokuuta 2010

Hiekkamonttuposet ja blogin uusi ulkoasu!

Käytiin eilen koirien kanssa lenkkeilemässä Nikke-ponin tallilta läheisille hiekkakuopille. Kuopilla bongasin isoja kiviä, joiden päälle piti tietysti nostaa Yoda poseeraamaan :) Harmikseni mulla oli vain kännykänkamera mukana ja niinpä päätin lähteä tänään aamutallin jälkeen lenkkeilemään samaan suuntaan - kameran kera! Kuvista tuli sen verran kivoja, että niistä intoutuneena päätin myös päivittää blogin ulkoasua - se kun on ollut koko ikänsä saman näköinen. Tälläinen tästä nyt sitten tuli ja sen verran innostuin, että syksymmälle on jo suunnitelmissa uusi ulkoasupäivitys - enemmän syysteemaan sopiva ;-)

Edellisestä päivityksestä on sen verran aikaa, että on jäänyt viimeisten agikisojen raportitkin tekemättä. Viimeisten neljän startin tulokset 3xHYL ja 1x 15vp :-D Mutta! Ne hyllyt on kaikki olleet niin hyviä ja vauhdikkaita ratoja, että ei voi kun olla tyytyväinen! Nyt vaan odotellaan taas uutta täysosumaa kohdalle - viime kisoissa se kävi niiiiin lähellä!

Laitan nyt vielä tämän päivän kuvasatoa näytille:
Ruu-elohopeasta on melko mahdotonta saada yksikseen mitään järkevännäköistä seisotuskuvaa - toisin kuin Yoda-patsastelijasta - joten Ruusta on tällä(kin) kertaa vain tälläisiä hyvin Ruumaisia kuvia... ;-)

1 kommentti:

  1. Todella hieno uusi blogi! Kuvat ovat myös kauniita. Yoda on komea ja ryhdikäs ja pikku Ruu aivan ihana .

    Aurinkoisin terveisin MAMA

    VastaaPoista