maanantai 25. lokakuuta 2010

Kontakteja ja juoksuja... ei kuitenkaan juoksukontakteja ;-)

Yoda aloitti siis juoksun viime torstaina ja tämän seurauksena marraskuun suunnitelmat vahvistuivat; Jaakon koulutus jää väliin :( mutta toko-kokeeseen sen sijaan päästään :) Nyt siis tulee kisatauon lisäksi myös treenitaukoa Yodalla. Kontaktitreeni on lähtenyt kotioloissa hyvin liikkeelle ja polttelee kovasti jo vaikeuttaa harjoituksia, vaikka ei se taida nyt tässä vaiheessa kovin viisasta olla :-D Maltilla vaan... Tarjoaa asentoa jo hyvin matalalla sohvalla, kontaktilaudalla, laatikon päällä, tasapainotyynyllä, tyynyllä... Olen nyt (koutsin suosituksesta) ottanut käskysanan mukaan ja vahvistan sinä nyt silloin, kun tarjoaa oikean toiminnon (namien ja kehujen kera).

Ruun juoksu alkaa olla ohi ja ensi viikolla sen kanssa pääsee jo tositoimiin, eli treeneihin :) Hauskaa! Mitenhän mä selviydyn sen kanssa aksassa?! Ruu ei olekkaan nyt vähään aikaan juuri mitään treenannut, pitäisiköhän sitä odottamista edes vähän tässä vahvistaa, saattaisi olla myös agilityssä hyödyksi.

Yodalle on varattu marraskuun loppupuolelle fysioterapeutille aika. Mennään katsastamaan missä kunnossa ollaan. Toivottavasti ei tule mitään isoja (ja pahoja) yllätyksiä :/ Myös luustokuvat on varattu - joulukuulle - sekin on huisin jännää! Johan sitäkin olen suunnitellut varmaan puoli vuotta...

Kontaktitreenit jatkuu...

2 kommenttia:

  1. ja misään ei manita ketä pyöräytti kontaktilaudasta aika makeen . T. Megaateria ei täytä

    VastaaPoista
  2. Yllättävää kuka se siellä kommentoikaan... ;-)

    VastaaPoista