maanantai 31. tammikuuta 2011

Agilityä - agilityä - agilityä...

Viime viikolla siis ohjelmassa oli paljon treeniä. Maanantaina ja tiistaina kävin aamusta tekemässä kontaktitreeniä hallilla. Tehdään nyt A:ta kokonaisena ja se on mennyt oikein kivasti mun mielestä. Tällä viikolla aloittelen varmaankin puomia. Lisäksi keinuun pitää tehdä lisää vauhtia - jostain syystä se on hidastunut aika paljon.

Torstaina oli ohjatut treenit ja alku menikin ihan totuttuun tapaan, mutta loppu ei :/ En tiedä mitä oikein tapahtui - mitä mä tein tai mikä mun koiraan tuli, mutta se ohitteli vaan esteitä hullunkiilto silmissään... Mene ja tiedä - ei oikein saatu tolkkua siihen, jonka vuoksi jäi vähän sekava fiilis. Varsinkin, kun lauantaina oli vuorossa kisat...

Lauantaina siis ajettiin töiden jälkeen Turkuun ATT:n hallille. Olin ilmoittanut Yodan hyppärille, joka oli kisapäivän viimeinen luokka. Arvioitu rataantutustumisaika oli klo 20.15. Tuomarina toimi Leena Rantamäki-Lahtinen. Rata oli aika suoraviivainen, eikä siinä ollut mitään mahdottomia kommervenkkejä, ei edes vaikeaa keppikulmaa :) Yoda oli reipas ja sitä oli helppo ohjata! Tehtiin eka oikea nolla enimmäisajan alituttua 2,46 sekunnilla :) Yoda etenemä oli 4,23, mikä on meidän rataennätys :) Hyvä Pöntti-Pentti!!!

Sunnuntaina oli vielä ohjelmassa Janita Leinosen agilitykoulutus. Koulutus oli seuran kautta järjestetty, ensisijaisesti seuramme kouluttajille tarkoitettu, mutta koska paikkoja jäi yli mahtui mukaan myös muita. Ei kai tästä voi muuta sanoa, kuin että kyllä oli huippu koulutus! Sanomattakin selvää, että kouluttaja oli erinomainen, mutta myös koira toimi hyvin ja itsekin pääsin Janitan ohjeiden mukaan toimiessani hyvin kiinni ohjaamiseen! Nyt vaan pureksimaan oppimaansa ja toivottavasti edes jotain siitä jää mieleen ja siirtyy hiljalleen ohjaukseen... Oli kyllä erittäin onnistunut päivä!

Tasavertaisuuden vuoksi googletin myös "Yoda"-nimen. Alla poiminta löytämästäni kuvauksesta:

"Yoda oli kaikkien aikojen viisain ja voimakkain tunnettu jedi-ritari. Häntä arvostettiin viisautensa ja taistelutaitojensa vuoksi. Hän oli yleensä ystävällinen ja kiltti, mutta osasi olla myös tiukka ja jopa pelottava. Hän oli ikäisekseen uskomattoman ketterä ja taitava taistelija, ja hänen kykynsä käyttää Voimaa oli erittäin suuri."

Kyllä tämäkin ihan hyvin osui... <3

1 kommentti: