maanantai 19. syyskuuta 2011

Hyvän mielen aamutreenit

Aamulla 7.30 oltiin hallilla treenaamassa. Yodalla ohjelmassa puomin alastulo, sivuirtoaminen kaarevalla uralla ja ennakoivan valssin kertausta. Ruu teki keppejä ja keinua.

Yodan irtoaminen on jo paljon parempaa kuin mitä se on ollut ja hakee hyvin esteitä itse edestä. Sivusuunnassa pystyin olemaan jo useamman metrin päässä ja koira tuntui liikkuvan hyvin, vaikka itse sitä liikettä ei tietysti vastaavasti ollut niin paljoa, koska ei ollut tarvetta edetä :) Tehtiin neljällä hypyllä, ei ongelmaa, ei ohituksia. Ennakoiva valssi on ollut probleema, koska vaihdan oman ohjaavan käden liian aikaisin toiseen. Nyt sain kuitenkin muutaman omasta mielestä oikein hyvän tehtyä ja Yoda kääntyi pienesti siivekkeen ympäri, hyvä! :) Puomin alastulo on vähän mysteeri, kun on alkanut siihen jarrutella, ikäänkuin ennakoisi vapautusta tai ei olisi varma paikasta. Nyt olen ottanut takapakkia asiassa ja mulla on alastulo maassa pöydän päällä ja juoksuttelen sitä etupalkalle, tavoitteena vain mahd. nopea suoritus. Saatiin joitakin ihan kelvollisia, mutta yhden epäonnistuneen (juoksi läpi) jälkeen taas otti takapakkia... Huoh! Noh, ehkä se tästä... Saatiin kuitenkin lopuksi vielä kelvollinen.

Ruu meni keppejä ohjureilla (5 kpl) hyvin, muutama virhe kun poistettiin, joten tyydyttiin tekemään tänään näillä ja lopuksi tulikin vielä oikein hyvä suoritus. Keinua jarrutin ylösmenossa, jotta Ruu juoksi mahd. kovaa päähän asti ja sitten päästin alas - hyvin meni! :)

Loppuverkaksi käveltiin junalle ja junailtiin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti