torstai 22. lokakuuta 2009

Hyvän mielen agitreenit :)

Eilen oli taas kääpiöpinseriagility. Tehtävänä oli "erikoisesteiden" (rengas, kepit, muuri...) harjoittelu ja toisessa tehtävässä harjoiteltiin takaaleikkausta. Yoda aloitti "erikoisesteistä" ja valkattiin harjoitteluun muuri ja rengas. Niissä oli KAT:n alkeiskurssilla hieman vaikeuksia, varsinkin renkaassa. Nyt ne meni molemmat oikein mallikkaasti! Tein niitä lähinnä kutsuhyppyinä, jotta varmistin sen tulevan yli. Otin myös kepit kertaalleen (meni hyvin! Jesjesjes!) ja vähän takaakiertoja ja pientä "vauhtiympyrää", jossa oli pari aitaa ja muuri. Yoda oli niin taitava <3

Sitten siirryimme takaaleikkaustehtävään jota teimme aluksi targetin avulla. Tehtävässä oli siis kaksi putkea peräkkäin ja niiden välissä piti tehdä takaaleikkaus. Targetin avulla mentiin alussa vain yhtä putkea ja sitten molempia. Alku oli hieman takkuista (siis, kun tehtiin jo koko tehtävää), kun Yoda ei ihan osaa irrota eteen. Lopussa kuitenkin (kun otettiin toinen kierros) alkoi sujua oikein mallikkaasti ja hyvällä vauhdilla. Yoda taisi muistaa mistä sitä namia saa... Lopuksi lisättiin vielä yksi aita putkien väliin, eikä sekään tuottanut ongelmaa :) Olipa hyvät treenit!! Jäi niin hyvä mieli :)

Mietin olinko itse erilainen kuin ennen. Ainakin yritin muistaa palkata kaikesta mahdollisesta. Lisäksi ajattelin, että ehkä tuo pikku-Ruulle kimittäminen ja iloisesti jutteleminen tässä viimepäivinä on jäänyt hieman päälle ja se ei varmasti ollut lainkaan huono asia :) Ja voisiko olla jotain myös siinä, että Yoda sai mun kanssa "omaa aikaa", ilman että pikkusisko on jakamassa huomiota. Ollaan kyllä yritetty muistaa, ettei kaikki huomio kotona mene Ruulle, mutta onhan se tilanne nyt eri, kuin ennen, kun on kaksi koiraa yhden sijasta. Siis Yodan kannalta. Kai?

Pikku-Ruullakin oli tänään ekat agitreenit; katsojan roolissa. Taisi olla rankkaa, kun pieni nukahti vallan kesken kaiken ja taisi nukkua suurimman osan ajasta ;) Ja sittenhän sitä energiaa riittikin, kun kotiin päästiin... Heh :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti