maanantai 19. lokakuuta 2009

Ollaan kavereita jookos?

Eka yö on takana ja se meni uskomattoman hyvin!
Ruu pääsi Yodan viereen nukkumaan ja nukkuikin todella hyvin siihen nähden, että tämä oli hänen ensimmäinen yönsä uudessa kodissa ja että hän on vasta 8 viikkoa vanha. Kerran heräsin yöllä siihen, kun Ruu kömpi pedistä pois ja alkoi piipittää. Kutsuin sitä nimeltä ja ohjasin takaisin petiin, johon nukahti tyytyväisenä. Seuraavan kerran heräsin siihen, kun neiti tepasteli sänkymme alla :) Mahtoikohan käydä siellä vessassa?! Siinä koko yön saldo - saimme nukkua rauhassa, uskomatonta!

Yön aikana neiti olikin ladannut akkunsa täyteen ja heti aamusta alkoi mahdoton riiviöitseminen! Ollaan kiinni lahkeissa, sukissa, varpaissa, naruissa, johdoissa tai ylipäätään kaikessa mistä kiinni saa. Heti aamulla alkoi myös mahtavat vetoleikit Yodan kanssa - toinen kiinni toisessa päässä lelua ja toinen toisessa. Ruu päästeli jo kovin suuria (ja pelottavia) murina- ja haukkumisääniäkin leikin lomassa. Yoda on niin onnellisen näköinen kun joku leikkii hänen kanssaan :) Ja tämä vetoleikki on Yodan mielestä selvästi paras leikki - se on pitkin päivää juoksennellut Ruun ohi tämä kyseinen repimislelu suussaan... <3 Yoda on muutenkin ollut tänään vielä kauniimmin pennun kanssa kuin eilen. Se ei enää töki ja tuupi Ruuta niin paljon ja vetäytyy välillä omiin oloihinsa lepäilemään, vaikka Ruu olisi meidän kanssa.

Pikku-Ruu on tänään ollut jo taas enemmän "kotonaan" täällä, eikä näytä niin eksyneeltä kuin mitä eilen vielä näytti. Tokihan se piipittelee aika paljon ja varsinkin autoilu (ja ohi ajavat autot ulkona) oli jännää, taisi Joonas olla niin hurja kuski ;) Myös syöminen tuottaa vähän tuskaa vielä - toisinsanoen Yodan ruuat maistuisivat, mutta omat oikein eivät... Noh, eiköhän sekin tästä helpota. Onneksi neidillä on vararavintoa sen verran tällä hetkellä, ettei nyt ihan heti kuihdu kasaan... ;)

Tässä joitain kuvia lisää tältä ja eiliseltä... On ne mahtava parivaljakko jo nyt! Viimeistään tässä vaiheessa sen huomaa, että kyllä koiria pitää olla vähintään se kaksi...Eikös? ;)




... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti