tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulua odotellessa...

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja tällä viikolla tulivat myös pakkaset. Mittari on laskenut vaihtelevasti -10-20 -asteen välille, eli kylmää on ollut, kääpiöpinseriasteikolla jopa todella kylmää :) Ulkoilu on siis ollut vaikeaa parin viime päivä aikana, voisi sanoa että osittain mahdotontakin. Viime talvi pärjättiin Yodan kanssa ilman suurempia vaikeuksia, tuliko nämä pakkaset nyt muka jotenkin yllättäin tai jotain?! Testissä on juuri tassurasva-sukkaviritelmä, jonka kanssa pärjättiin tosi hienosti viime talven kovilla pakkasilla, saas nähdä miten iltalenkin käy :)

Joulukuu on kulunut nopeasti ja kohtahan se aattokin jo on, hui! Vielä olisi muutama (siis melkein kaikki) lahja ostamatta. Meillä on koirille oma joulukalenteri, josta tulee jokapäivälle jokin tehtävä, joka tulee suorittaa. Toisin sanoen, kalenteri meille ihmisille ja koirat saavat ekstrapuuhaa näin joulun alla. Se on toiminut kivasti, paria poikkeusta lukuunottamatta, kun jollekin päivälle on osunut jokin "mahdoton" juttu.

Ruu oli viime viikolla hoidossa muutaman päivän ja meillä oli kotona ihana rauha :) Yodan kanssa elämä täällä kotosalla kun on melkein, kuin ei koiraa olisikaan. Se on niin huomaamaton ja helppo. Yodakin näytti nauttivan lekottelusta. Ja me ihmiset nautimme, kun ei tarvinnut siivota pissavahinkoja ja katsella jalkoihinsa mihin astuu... Sunnuntainiltana se rauha sitten loppui, kun haimme Ruun kotiin. Kovasti riehuttiin ja Yodalla oli kova tarve laittaa pikkusisko heti ruotuun.

Ai niin, Ruu ja Joonas ovat aloittaneet pentukurssin ja hienosti menee! Ope kehuu ja on ihastunut pikku-Ruuhun, joka on vielä niin kovin pieni, mutta jo niin taitava ja innokas oppilas :) Yodakin on ollut ihan hyvä agilityssa ja katsotaan uskaltaudutaanko viikonloppuna epävirallisiin kisoihin, mölliradalle... Kääk! Pienimuotoisia, alustavia suunnitelmia ja tavoitteitakin on jo tehty ensi vuodelle, mutta niistä lisää myöhemmin.

Muutama päivä pitäisi vielä jaksaa ennen kuin voidaan rauhoittua (näiden kanssa?) viettämään joulua. Sitä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti