torstai 8. huhtikuuta 2010

Juoksuja, juoksuja...

Kohta kolme viikkoa sitten pikku-Ruu päätti ruveta isoksi tytöksi ja aloitti ekan juoksun. Vajaan parin viikon päästä Yoda otti pikkusiskosta mallia ja aloitti myös juoksemaan... Tässä sitä nyt sitten ollaan juoksuisten narttujen kanssa! Mutta ihan hyvä juttu kyllä, että Yodakin aloitti juoksun nyt, eikä parin kuukauden päästä tai kesällä ;) Eli hyvähyvä..

Pääsiäisenä saatiin kauan odotettuja vieraita, kun Ansku ja Laura saapuivat koirinensa meille kahdeksi yöksi yökylään :) Yoda-poliisi oli ehkä juoksustaan jotenkin sekaisin, kun unohti välillä poliisinhommat ja keskittyi liehittelemään Heppu-pappaa, joka valitettavasti on kyllä leikattu... Ei siis onnistanut Yodaa tälläkään kerralla ;) Hyvin tulivat kaikki viisi koiraa juttuun keskenään, kuten aina ja oli kivat pari päivää, joskin aika meni taas liian nopeasti!

Pääsiäisenä tapahtui muutakin kivaa ja ennen kaikkea varsin jännää, nimittäin Anskulla oli kisat Hepun kanssa Helsingissä. Jännittäväksi tämän teki se, että Ansku loukkasi varpaansa juuri pari päivää ennen kisaa ja tarjosi mulle mahdollisuutta startata Hepun kanssa. Siis Hepun, joka kisaa 3-luokassa! Whaat! Noh, ehkä olen yllytyshullu tai kilpailuviettinen, kun suostuin tähän... Niinpä aloitin siis pääsiäisenä kisaurani virallisissa kisoissa ja luokassa medi3 :) Rata meni ihan hyvin, kiitos vaan Hepulle, joka on kokenut konkari! Saatiin kepeiltä 5 virhepistettä, kun Heppu aloitti pujottelun ensin väärästä välistä. Lisäksi yliaikaa, josta muutaman pisteen verran virheitä ;) Lopullinen sijoitus taisi olla 24. Anskun blogissa todistusaineistoa, että olen todentotta startannut oikeasti siellä kisoissa! Kiitos Anskulle tästä huisin hauskasta mahdollisuudesta :)

Pääsiäisestä alkaen olen ollut kaiken kaikkiaan todella ahkera sekä täällä kotona (mm. olen siivonnut) että koirien kanssa. Ollaan lenkkeilty ahkerasti pitkiä lenkkejä ja tokoiltu & leikitty myös päivittäin :) Ihanaa kun on kevät! Yoda on niin kovin pätevä (vaikkei aina ihan kaikki niin täydellisesti menekkään ;-)) ja kiva koira! Olen niin kovin onnellinen, siitä että oon vihdoin ruvennut vähän rennommaksi sen kanssa :) Kaikki sujuu nyt paljon paremmin! Kovasti odotellaan jo juoksujen loppumista, jotta päästään taas oikeisiin treeneihin ja hmm.. ehkä niihin ekoihin virallisiin agikisoihinkin.. ;)

Tässä vielä Yodan virallinen 2-vuotis synttärikuva, joka on jäänyt aiemmin laittamatta:

1 kommentti: