torstai 29. huhtikuuta 2010

Vappujännitystä...

Kuka hullu ilmoittautu agikisoihin just nyt?! Karsee jännitys ollut jo viikon verran aina kun olen asian muistanut! Nyt se senkun lähenee ja huomenna aamulla se on menoa sitten, kääk! Noh, meni miten meni, mennään nyt koittamaan. Sen jälkeen sitten voi tehdä päätöksiä jatkon suhteen ;-)

Yoda on siis vihdoin lopettanut juoksunsa ja ollaan päästy treeneihin tällä viikolla. Olipa kivaa :) Tehtiin keskiviikon agilityssä kahta 13-14 esteen rataa. Oli kaikki kontaktiesteet ja rengaskin radalla, ja sehän meni ihan kivasti, kun mä vaan muistin ohjata... Heh :) Varsinkin sillä jälkimmäisellä radalla Yodalla oli taas vauhtia enemmän ja ei haahuillutkaan kai lainkaan nenä maassa. Molemmilla radoilla ohitti myös yhden esteen, jonka sain hyvin korjattua, eikä vetänyt yhtään hernettä nenuun :) Eli ihan hyvin sanoisin!

Ruu on ollut nyt kahdesti Joonaksen kanssa TOKOssa, samaan ryhmään mennään me Yodan kanssa nyt tästä viikosta lähtien. Juoksu sotki meidän kurssin aloituksen. Ruu on niin hassu tyyppi ja apari :D Toisaalta ois kiva tehä senkin kanssa niitä juttuja (okei, saanhan mä tehä kotona :)), toisaalta taas oon niin onnellinen etten "joudu", kun se on niin apari vaan jossain jutuissa! Yoda tuntuu niin kovin pätevältä ja osaavalta siihen verrattuna :) Onneksi se on "MUN" koira ;-) ja Ruu "Joonaksen", hähää!

Tänään päästään viettämään vappua Anskun ja ländereiden kanssa. Koirat tulee mukaan, on niillekin kaikille tasoistaan seuraa, kun aparit ja älyköt voi tehdä keskenään omia juttujaan... Tai noh, tuskin kukaan saa rauhassa tehdä mitään, koska poliisi-Yodalla on varmaan sanansa sanottavana jokaisen touhuihin... Iltaa odotellessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti