sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Näyttelytuloksia

Tänään oli se kauan odotettu päivä, kun Yoda ja Ruu olivat molemmat kääpiöpinsereiden erikoisnäyttelyssä. Näyttelyt on aina odotettuja siinä mielessä, että niitä on niin kovin harvoin näiden töiden vuoksi. Tällä kertaa olin myös itse ohjaksissa, eli esitin molemmat tytöt itse!

Tuomarin arvostelutapa oli ehkä monen mielestä vähän mielenkiintoinen, mutta selviydyimme siitä kaikesta huolimatta. Ruu-parka oli tuomarisedästä vähän hämillään ja arasteli paljon, sijoitus oli kuitenkin pentuluokassa 7-9kk 2 ja saatiin kunniapalkinto myös.

Yoda osallistui ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan ja käyttäytyi mallikelpoisesti, vaikkakin vilkuili pöydällä mua hämillisen oloisena, että onko toi setä tosissaan (piti päästä kaksin käsin kiinni ja tuijotti...) ja että mitä tässä nyt pitää oikein tehdä?! Noh, sijoitus Yodallakin 2 ja oikein hyvä arvostelu. Harmillisesti jäädään aika usein kakkossijalle (miten niin kilpailuhenkinen?! :-D)... Ehkä jossakin vaiheessa onni potkii meitäkin ja suo meille sen ykkössijan ;) Pitänee mainita, että meidät voittanut narttu oli PN1 ja valioitui, eli ei huonolle hävitty taaskaan :-)

Tässä arvostelut:

Ruu:

"7kk punainen narttu. Korrektit pään linjat. Pyöreät silmät. Punainen hieman epäpuhdas väri. Korrektisti kulmautunut. Hieman ahdas etuosa. Pidättyväinen luonne."

Yoda:

"2v. vahvaluustoinen neliömäinen narttu. Hyväntyyppinen pää, hieman pyöreät silmät.Riittävästi kulmautunut. Kaunis ylä- ja alalinja. Pikimusta, jossa korrektit värimerkit. Ystävällinen luonne. Kiertyvä häntä. Vetävä ja vapaa liike."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti