perjantai 14. toukokuuta 2010

Kevät <3

Huh hellettä :-) Nyt se kesä sitten tuli! Yoda on nauttinut olostaan terassilla makoillen. On varmaan nyt mukavaa, kun on vihdoin oikein kunnolla lämmintä :) Ainakin siitä päätellen, että aina on etsittävä se aurinkopaikka, jossa löhöillä... Tänään meidän mittari terassilla näytti +29 ja siellä se vaan möllötti pitkin pituuttaan... Hullu!

Ruun kanssa käytiin eilen match showssa täällä Järvenpäässä. Ruu oli reipas pieni lapsikoira ja menikin oikein kivasti. Pöydällä oli vähäsen jännää, mutta antoi kuitenkin katsoa hampaat ym. ilman ongelmaa. Saatiin punainen nauha. Punaisten kehää odotellessa alkoi aurinkokin paistaa ja sää lämpeni hellelukemiin aamun harmauden jälkeen. Tämä ei paljoa Ruun menoa haitannut - päinvastoin tuntui että sen meno vaan parani mitä pidemmälle päivä eteni :) Ei kuitenkaan valikoiduttu enää jatkoon punaisten kehässä, vaikka Ruu oli oikein mallioppilas!

Tänään oltiin Hyvinkään hallilla treenaamassa agilityä ja olikin oikein huisin hyvät treenit kummankin koiran kanssa! Yoda oli SUPER pitkästä aikaa - se jopa vähän kuumui ;) Olipa hauskaa - toivottavsti tämä on hyvä enne sunnuntain kisoihin... Ruu puolestaan on myös pätevöytynyt huimasti ja menikin jo pienenpintä "radanpätkää", nimittäin kolmea estettä peräkkäin :-) Se on niin hauska tyyppi, että pitää ottaa siitä joku kerta videota, ei sitä oikein osaa mitenkään kuvailla, heh!

Sunnuntaina siis koittaa taas kisat ja tällä hetkellä ei ole lainkaan jännitystä . toivottavasti ei juuri tulekkaan. Mulla on mietittynä vähän strategiaa päivän varalle, joten katsotaan mitä tämä kerta tuo tullessaan. Voi kun se nenä ois nyt edes vähän enemmän ylhäällä kuin alhaalla! Noh, nähtäväksi jää...

Räpsin tänään hellepäivän kunniaksi muutamia kuvia koirista (tai koirasta, nimittäin ei siitä toisesta kaverista oikein mitään järkevää otosta saa aikaan...). Tässä pieni kooste kevätpäivän tunnelmista:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti