lauantai 1. toukokuuta 2010

Kisaura korkattu!

Tänään se kauan jännitetty päivä sitten oli; ekat agikisat Yodan kanssa! Mua jännitti ihan sairaasti ja se saattoi vaikuttaa Yodan suoriutumiseen - mene ja tiedä. Selviydyttiin rata läpi, mutta tulos siis HYL, jonka jokainen voi bongata tuosta alla olevasta videosta :) Vinkkejä otetaan myös vastaan, mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä / kokeilla. Voihan hajuherne! :)


Yoda agilityrata TSAU 1.5.2010

Ps. Se ei varasta tossa lähdössä, vaan kun sanoin "tule", niin se lähtikin ihan eri suuntaan... Tää oli ihan uus juttu, en muista et ois koskaan tehny treeneissä!

2 kommenttia:

  1. Meidän Simolla (Grande Gremin's Chabbar) oli tuo sama haistelu tapa talvella. Tuntui että ei tule yhtään mitään kun koissulla kuono koko ajan maassa. Tehtiin vähän aikaa tosi helppoja, lyhyitä ja kivoja harjoituksia ja lisäsin palkkaamista ja 'hauskutusta' joka väliin. Auttoi kyllä ja nyt tuntuu että vauhtia riittää vaikka kuinka ja nenäkin pysyy ylhäällä (enimmäkseen :-)
    Menestystä kisoihin!!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla samanlaisia kokemuksia :) Mietin kanssa just tänään, että ehkä pitäisi vaihtaa taktiikkaa joksikin aikaa ja kokeilla noin, kun kerroit teidänkin tehneen. Epäilen vähän, että ollaan edetty liian kiireesti :S Ehkäpä ainakin kokeilen, se ei ainakaan tätä hommaa huonompaan vie :)

    VastaaPoista