keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Paranemaan päin...

Nimittäin Yodan vointi. Yskimistä ei enää oikeastaan ole, jee! Eilen kokeiltiin vähäsen TOKO-juttuja tässä kotona ja Yoda oli niin tohkeissaan, ettei oikein edes alkuun muistanut mistään mitään ;-)

Minna: "Sivulle"
Yoda (aloittaa ihan oikein kiertämällä mun takaa..): "Ai tähän sun eteen tälleen - ai ei - noh, jos menen maahan - ai ei niinkään - no mitähän sä sitten tarkotat?! :)

Kyllä se siitä sitten, kun vähän muisteltiin. Nyt pitää taas alkaa treenaamaan ahkerasti, kun Yoda on kunnossa ja parin viikon päästä alkaakin jo Järvenpään Koirakerhon TOKO-treenit. Samaan aikaan alkaa myös Ruun pentukurssi samaisessa paikassa. Kyseessä on ulkokurssi, joten toivottavasti nämä pakkaset alkavat hiukan hellittämään... Voi olla aika mielenkiintoista menoa muuten... ;)

Pakko laittaa tähän vielä pari uunituoretta kuvaa Nikke-ponista. Koirat voisivat ottaa mallia Nikkestä ja kasvattaa samanlaiset villat päälleen, jotta päästäis elelemään normaalisti kesät talvet :-) Nikkeä nääs ei paljoa palella vaikka pakkanen paukkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti