lauantai 23. tammikuuta 2010

Viikon huipennus...

...Olikin sitten viikko sitten lauantaina, kun illalla Yoda alkoi yskiä. Sunnuntaina olisi ollut näyttely, jonka vuoksi tietysti harmitti vielä enemmän. Lauantai-sunnuntai välinen yö oli tuskaisa sekä minulle että luultavasti myös Yodalle; siihen yskään ei meinannut tulla loppua lainkaan :( Näyttely jäi tietysti väliin ja sunnuntaina vaan lepäiltiin ja yritettiin parantaa oloa erinäisten rohtojen avulla. Ruu oli hoidossa Riikalla, joten Yoda sai sairastaa ihan rauhassa peittojen alle hautautuneena.

Yskä on nyt jo parempi, mutta sitä esiintyy edelleen :( Ärsyttävän sitkeää ja lisäksi pitää yrittää pitää Yoda rauhassa, jottei tulisi jälkitauteja... Helpommin sanottu kuin tehty! Nyt kun Ruu on haettu kotiin, on niillä taas melkoiset painit välillä menossa. No, toivotaan parasta. Ruulla ei ole vielä(kää) mitään yskänoireita ja toivottavasti se välttyykin niiltä.

Olisi jo kiva päästä lenkkeilemään ja treeneihin, mutta minkäs teet. Kunpa nyt loppuisi jo se yskiminen, jotta voisi siitä laskea viikon verran vielä eristystä eteenpäin. Helmikuulle siis... Ei olla oikeestaan Yodan kanssa lenkkeilty, ihan ministi hihnassa. Muuten käy pihalla pisulla. Se ois kyllä ihan innoissaan lähdössä jo ulos, mikä sinallään on hauskaa (Yoda ei siis ole mikään himoinnokas lenkkeilijä, varsinkaan kun on nää pakkaset) :) Eilen lähdin illalla pihalle laittamaan autoa johtoon, niin kukas se siinä eteisen oviaukossa istua törrötti ulospääsyn toivossa ;) Olihan se pakko ottaa mukaan, kun niin mielellään lähti..

Yoda on viikon aikana myös vaihtanut uuteen ruokavalioon; Barfiin :) Tämä on vielä niin tuore muutos, että vielä on mahdotonta sanoa mitään sen enempää vaikutuksista. Vaikeaa tai hankalaa se ei ainakaan ole (vielä ;)), kunhan vaan muistaa ottaa ruokaa pakkasesta sulamaan :)

Ruu on muuten tätä nykyä jo oikein kaunis pikkukääpiö (http://koti.terrieri.net/ganzklein/m_pentue.html) ;) Maaliskuussa Ruu aloittaa näyttelyuransa Helsingin pentunäyttelyssä. Hiukan olisi vielä treenattavaa ennen sitä, mm. näyttelyhihnassa kulkemisessa, meinaa vähän virrata kenguru-bensaa pikkupennun suonissa ;)

Yodan tervehtymistä jo odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti