perjantai 12. helmikuuta 2010

Huisin huvittava agilitykoira :)

Päästiin tänään vihdoin ensimmäistä kertaa käyttämään hallikorttiamme Hyvinkäälle agilityhalliin. Oltiin varattu vuoro aamulle Yodan ja Ruun kanssa. Pakkanen on onneksi jo vähän laskenut, joten vaikka halli ei ole lämmin, on se kuitenkin ihan inhimillinen harjoittelua ajatellen.

Olin tehnyt suunnitelman aamutreenin varalle; eteen irtoamista ja keppejä. Yoda oli kuitenkin niin huisin innokas ja jopa villi, että se mennä viipotti pää kolmantena (vai viidentenä;)) jalkana ja teki niitä esteitä mitä sen pieneen mieleen vaan tuli ;) Tekihän se toki myös niitä juttuja, joita mä halusin ;) Tosin mun suunnitelmat muuttui vähän siinä treenin aikana. Mutta olipa hauskaa! :)

Pikku-Ruukin oli mukana ja voi kun sekin on niin hauska tyyppi :) Sillä vaan häntä heiluu tai oikeastaan koko peppu! Iltapäivälle Ruulle oli varattu aika kulmahampaiden poistoon. Hampaat leikattiin pois ja kaikki meni hyvin. Saatiin hampaat muistoksi (yök!) ja kyllä ne juuret mun silmään näyttää aika hurjilta. Nyt toivotaan, että tytölle tulee hyvä suu! :) Hoitotoimenpiteet kuulosti hiukkasen hankalilta, mm. haavojen pyyhkimistä sellaisella liuoksella... Very Nice ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti