sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Lampunvarjostin ja pieni koululainen

Vastoinkäymiset senkun jatkuu...

Yskästä kun päästiin, niin jo heti tämän viikon alussa Yoda sai varpaaseensa haavan. Siitä, miten haava sai alkunsa, ei ole tietoa. Muutakuin, että se tuli täällä meillä sisällä ja mahdollisesti Ruun kanssa leikkiessä. Eläinlääkärin kanssa juteltiin puhelimessa ja todettiin haavan olevan sen verran pieni, ettei siihen tikkejä tarvita. Kotihoidolla siis lähdettiin tassua parantelemaan.

Kaikki sujuikin ihan hyvin tähän aamuun asti. Aamulla otin sitä suojaavan tossun Yodan jalasta ja katsoin tassua - turvonnut kuin pullataikina :O Tietysti sunnuntaina... Vaihtoehtoja kaksi; joko sukka oli liian kireällä tai haava tulehtunut :( No, TOKO olisi alkanut tänään, mutta se jäi nyt suosiolla väliin. Yoda kyllä käveli jalallaan kaikesta huolimatta hyvin ja oli pirteä, mutten uskaltanut sitä rasittaa. Kauluri siis kaulaan, jotta tassu saa nyt olla ilman sukkaa. Sanonpahan vaan, että tästä kun parannutaan, alkaa varmaan juoksu!?!! :-) Joka siis tietää lisää treenitaukoa...

Pienen alkutaistelun jälkeen Yoda tyytyi oloonsa lampunvarjostimena... <3


Ruun kanssa aloitettiin tänään siis Järvenpään Koirakerhon pentu- ja alkeiskurssilla. Pikku-Ruu on niin kovin söötti pieni koululainen ja taitava tyyppi :) Meillä oli niin kivaa! Tehtiin tänään vain kontaktia, joka ei ollut Ruulle lainkaan hankala juttu. Ihastuin myös siihen koirakerhon koulutuskenttään, en malttais odottaa, että pääsen Yodan kanssa myös TOKOon :) Toivottavasti jo ensi sunnuntaina!


Ruulle on varattu ensi perjantaille aika kulmureitten poistoon. Vanhat kun ei tunnu itsestään pois lähtevän ja uudet jo kasvaa kovaa vauhtia. Toivottavasti yläkulmuritkin ehtivät puhjeta perjantaihin mennessä, jotta saataisiin kaikki kerralla pois!

Jotta kaikista karvalapsista tulisi kirjoitettua, on tasapuolisuuden nimissä laitettava kuvia myös Nikke-ponista :)


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :P

1 kommentti:

  1. Hieno lamppu on, yoda voi tolla vaikka lumityöt tehdä! Ruupeliki siel hihittää et onpas tolla siisti sukkula pääs. löysin ruupelist muute kuva, täs ois

    http://kuvaton.com/bshit/jujj.jpg

    =)

    VastaaPoista