torstai 18. helmikuuta 2010

KepitKepitKepit! :)

Jee! Se onnistui! Monesti!

Oltiin tänään aamulla Hyvinkäällä hallilla ja olin päättänyt nyt jatkaa eteenirtoamisharjoituksia ja keppitreeniä. Kepit menee yksittäisinä hyvin ja silloin, kun ohjaan oikealta puolelta... Olen siis tehnyt koirastani (tai itsestäni) jo toispuolisen. En osaa ohjata "väärältä" eli vasemmalta puolelta Yodaa juuri ollenkaan kepeillä... Tai niin luulin :)

Kääpiön päässä oli kai tapahtunut jotain liikehdintää. Nimittäin, päätin ottaa keppejä tänään "väärältä puolelta" tämän puoliongelman korjaamiseksi ja kuinkas sitten kävikään - sehän meni hyvin! Siis sain Yodan joka kerta oikeasta välistä ja sillä oli selvästi ajatus miten pitää mennä :) Mun homma helpottui suuresti, kun Yoda osasi jo vallan hyvin itse!

Koska haaste mahdollista kisauran aloitusta ajatellen on kepit radan osana, otin tietysti alun rohkaisemana keppejä yhdistettynä hyppyihin. Ensin yhdellä edeltävällä hypyllä. Yoda oli niin Super <3 Tehtiin monta kertaa ja vain pari virhettä (aloitti väärästä välistä) :) Yhden kerran Yoda jopa haki itse oikean välin, kun olin vähän myöhässä... Hups! Lopulta yhdistettiin jo kahta hyppyä ja myös putki - hyppy - hyppy - kepit. On siis vielä korostettava, että ohjasin koko ajan siltä väärältä, eli vasemmalta puolelta. Ehkei se olekaan mahdotonta?! :)

Pikku- Ruu oli tietysti myös mukana ja pääsi menemään putkea ja hyppyä (rima maassa). Ja ainiin, vähän myös keppejä kokeilivat Joonaksen kanssa. Lopuksi tekivät vielä puomin ja Ruu on niin söpö, kun se mennä viipottaa siellä :) Huvittava tyyppi!

Huomenna illalla matkataan Turkuun töiden vuoksi, mutta palaudutaan sieltä jo lauantai-iltana, jotta päästään sunnuntaina TOKOon. Josta tulikin mieleen, että pitääpä harkata kotiläksyjä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti